Ontdek DaVinci onderwijs

DaVinci is dé onderwijsbeweging voor groep 1 t/m 8. De kinderen werken met thema’s vanuit nieuwsgierigheid en verwondering. Leerkrachten krijgen bij DaVinci de rol waarvoor ze ooit voor het onderwijs kozen: die van coach die kinderen individueel begeleidt zodat zij hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen

Met DaVinci word je als leerkracht én als kind wie je bent.

Leren begint bij verwonderen

“Als alles kan en alles mag en iedereen werkt mee: hoe ziet dan jouw ideale onderwijs eruit?” Dat is de eerste vraag die we stellen aan scholen. Zo ontdekken we samen jouw ideale onderwijs. Bekijk de video.

Zo werkt Da Vinci bij jou op school

Om je een idee te geven van onze visie, methodiek en materialen hebben we een aantal video’s opgenomen. Om de video’s te bekijken vragen wij je om jouw gegevens. Klik op een van onderstaande onderwerpen om in te loggen. Wij houden de gegevens privé en gebruiken deze niet voor andere doeleinden.

De DaVinci methode in één oogopslag

DaVinci voor christelijke scholen

Godsdienst. Aardrijkskunde. Geschiedenis. Biologie. Wetenschap & technologie. Maatschappijleer. Natuurkunde. Scheikunde. Levensbeschouwing. Filosofie. 21st Century Skills. Computational Thinking. Burgerschapsvorming. Persoonsontwikkeling.
Is het mogelijk om ál deze vakken vanuit een christelijke levensvisie te behandelen? Ja zeker, dat kan!

DaVinci buiten schooltijd

DaVinci dat ben jij

Contact

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen tref je hier.
Of wil je weten hoe we de methodiek helemaal op jouw wensen kunnen afstemmen? Neem dan contact met ons op, of bezoek een gratis DaVinci-dag. Het ideale onderwijs ontwikkel je samen!